Aanbesteding in de bouw

Bij Makers van Plannen begrijpen we de ins en outs van de bouwindustrie en bieden we deskundige begeleiding bij het opstellen van overtuigende tenderdocumenten. Ons team van ervaren tenderschrijvers is vertrouwd met de specifieke vereisten en nuances binnen de bouwsector. Jean Paul Lock heeft zelf jarenlange ervaring opgedaan binnen de sector als uitvoerder en omgevingsmanager. Of het nu gaat om grootschalige infrastructuurprojecten, innovatieve woningbouw, functionele utiliteitsbouw of gedetailleerde renovaties, wij werken met de benodigde kennis en toewijding aan het leveren van hoogwaardige tenders die uitblinken binnen de competitieve aanbestedingsomgeving. Op die manier helpen we je bij het schrijven van een succesvolle aanbesteding in de bouw

Hoe helpen we bij een aanbesteding in de bouw?

Maatwerk: Onze aanpak is allesbehalve one-size-fits-all. Wij passen onze tenders aan op basis van de unieke kenmerken van elk project en de specifieke eisen van de aanbestedende partij. Een aanbesteding in de bouw is dan ook uniek in zijn soort.

Strategisch denken: Tenderschrijven is voor ons een strategisch proces. Door diepgaande analyses van het project en een grondige kennis van de concurrentie, ontwikkelen we winnende strategieën die de kansen op succes bij een aanbesteding vergroten.

Kwaliteit en nauwkeurigheid: Onze tenders zijn niet alleen overtuigend, maar ook nauwkeurig en volledig. Wij zorgen ervoor dat jouw plan niet alleen voldoet aan alle vereisten voor een aanbesteding in de bouw, maar ook meerwaarde biedt.

Tijdige indiening: We begrijpen het cruciale belang van deadlines in de aanbestedingswereld. Helemaal als je een aanbesteding gaat schrijven in de bouw. Het team van Makers van Plannen stelt een realistische planning met je op en borgen een tijdige indiening van een hoogwaardige tender.

Waarom Makers van Plannen voor jouw aanbesteding in de bouw?

Met Makers van Plannen als je partner in tenderschrijven werk je met professionals binnen het tendervak én professionals die de bouwsector van binnenuit kennen. Dankzij ons engagement en onze ervaring binnen de bouwsector maken wij het verschil.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het winnen van een aanbesteding in de boeiende wereld van de bouw. Of lees het complete verhaal op onze LinkedIn pagina.

Ons team

Jean Paul Lock

Jean Paul Lock

Eigenaar

Natasja Schijffelen

Natasja Schijffelen

Aanbestedingsplannen
Sarah

Sarah

Tenderstrateeg - EMVI - Aanbestedingsplannen
Douwe

Douwe

Marketing en Sales