Begeleiding bij Aanbestedingsplannen

Vacature: EMVI-Schrijver

Als EMVI-schrijver krijg je een kick van winnen. Samen met het tenderteam van Makers van plannen schrijf jij het winnende plan op het gebied van EMVI Economisch Meest Voordelige Inschrijving.

 

>>>Aankondiging van de opdracht<<<

 

Jouw werkzaamheden

Je denkt mee om de uitvraag van diverse opdrachtgevers te doorgronden en stelt hier in samenwerking een strategie voor op. Je zoekt zelf de benodigde informatie door het organiseren van sessies en interviews met onze klanten en de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor creatieve en correcte redactionele uitwerking van de informatie tot een optimaal plan. Je bent vlot in de omgang en in staat om als echte teamspeler te opereren, maar daarnaast kun je ook zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren. We zoeken iemand die in staat is om effectief te communiceren,

De inhoudelijke input leveren wij, schrijven doe jij!

Over ons

Bij Makers van Plannen zijn we op zoek naar een enthousiaste, leergierige EMVI-tekstschrijver om ons te ondersteunen bij het maken van plannen.

Makers van plannen is een klein bedrijf met een groot netwerk. Onze medewerkers komen uit de praktijk en zijn veelzijdig inzetbaar. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van omgevingsmanagement en projectondersteuning werken we voor uiteenlopende klanten.

Ieder project begint met het opstellen van een helder (EMVI) plan. Wij geloven in het volledig ontzorgen van onze klanten: van het schrijven van het plan tot aan de oplevering van het project. Met één vast contactpersoon gedurende de hele looptijd van het project. Concrete afspraken en heldere communicatie zijn de basis voor onze samenwerking. Je komt te werken in een kleinschalig team waarin we leuke dingen doen, borrels houden en vooral veel en lekker eten. Ons motto is dan ook successen moet je vieren!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden stellen we uiteraard op in een arbeidscontract met een goede beloning. Bij ons geen harde eisen over vooropleiding. Als jij gemotiveerd bent en van aanpakken weet, leren wij jou de rest. Zzp’er of een carrière switch? Allemaal welkom! Flexibele werktijden en remote werken is mogelijk.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor EMVI-schrijver.

Heb je vragen? Je kan altijd contact opnemen met Jean Paul Lock: (jeanpaul@makersvanplannen.nl) of 06-29156937. (appen mag ook).