Een kijkje in de rol van een tenderspecialist

Een tenderspecialist heeft een belangrijke rol in het aanbestedingsproces. Ze zijn verantwoordelijk voor het opstellen van kwalitatieve plannen en onderhandelen over de beste invulling van het contract. Heeft u een aanbestedingsprofessional nodig voor een succesvolle tenderstrategie? Bij Makers van plannen zijn wij experts op het gebied van efficiënt tendermanagement en begeleiden wij u bij het opstellen en aanleveren van het aanbestedingsplan (plan van aanpak).

Belangrijke werkzaamheden van een tenderspecialist

Binnen het tendermanagement komen ingewikkelde processen kijken. Neem bijvoorbeeld de wetgeving of kwaliteitsgarantie. Het is daarom van belang dat een tenderspecialist actuele vakkennis heeft van de aanbestedingswereld.

De veel voorkomende werkzaamheden van een tenderspecialist omvatten; marktonderzoek, het voorbereiden en indienen van offertes en het voeren van onderhandelingen. Een succesvolle tenderspecialist beheerst over goede communicatievaardigheden, is probleemoplossend en schakelt snel. Hij is in staat om een juiste prijs/kwaliteitsverhouding op te stellen en een onderscheidend plan te schrijven.

Juiste tenderspecialist bij uw aanbestedingsproces

Een tenderspecialist kijkt kritisch naar het vraagstuk van de opdrachtgever. Door met juiste vragen te komen en een gedegen marktonderzoek te voeren, wordt de strategische koers bepaalt.

Een succesvolle tenderspecialist komt met nieuwe invalshoeken en waarborgt de visie van de opdrachtgever. Stap voor stap ontstaat een helder en doordacht aanbestedingsplan met de win-factor.

Bij Makers van plannen vinden wij dat een winnend plan bestaat uit een:
• goede prijs/kwaliteitsverhouding;
• solide plan van aanpak;
• onderscheidende factor ten opzichte van de concurrent.

De tenderspecialisten bij Makers van plannen

Bij Makers van plannen zorgen onze tenderspecialisten voor een volledige ontzorging van uw aanbestedingsproces. Wij leveren aanbestedingsplannen die helder zijn beschreven, inhoudelijk kloppen en voldoen aan alle inschrijvingsvoorwaarden. Onze deskundige tendermanagers hebben ruime kennis van EMVI en zorgen daarom ook dat uw plan kostenefficiënt is.

Een tenderspecialist nodig?

De tenderspecialisten bij Makers van plannen hebben actuele vakkennis van de bouwwereld en veel ervaring in omgevingsmanagement. Wij bieden de perfecte begeleiding met korte lijnen bij uw aanbestedingsproces. Wilt u meer opdrachten binnenhalen? Dan verzorgt Makers van plannen graag een overtuigend aanbestedingsplan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Of bekijk onze LinkedIn pagina voor meer informatie.